dijous, 28 d’octubre del 2010

La colla del Robert


dia a un poble petit de uns 50 habitans anomenat “Kanker” al sud del país dels animals parlants vivia un home anomenat Robert.Ell tenia una granja amb animals de tots el tipus: porcs,gallines,vaques,ànecs…
Aquell dia els animals presentien alguna cosa estranya.
-Jo crec que hui s´acabara el mon. -deia un porc.
-No digues bobades- va dir una vaca.
De sobte va eixir Robert i els digué:
-S´acosta una tempesta molt forta.
Els animals no sabien on anar estaven bojos.
-I que hi farem?-va dir un altre porc.
-No ho sé el millor sera que construim una càpsula de protecció que envolte tot el poble- va dir Robert.
De seguida els animals,Robert i la poca gent del poble començaren a fer la càpsula de tots els materials posibles per que resistira la tempesta feren unes tres capes per a que no entrara res.
Al cap de tres dies la tempesta començà. Els animals estaven molt nerviosos pensant que si la capa es trencava ells moririen.
Passaren quatre dies amb tempesta hasta que per fi acabà.
Estem vius! - cridaven els pocs habitants que hi havia al poble.
Tot havia segut gràcies a Robert i els seus animals. Per a recompensar-ho la gent del poble va decidir fer una estàtua en memòria d’ells i del seu amo. A més d’això la gent decidí fer una granja enorme per a que anaren més animals a viure al poble i per a que el poble cresquera.
Robert i els seus animals agraïts ho reberen molt contets i el poble anava cresquent i cada vegada tenia més habitants i sobre tot més animals així, cada vegada que hi hava tempesta molt forta feien moltes capes de càpsules i resistien fins que parara la tempesta.
El poble que ja es podia considerar ciutat cresqué molt de pressa i va ser un dels pobles més grans del món i el seu alcalde era Robert i els regidors, carters, etc els seus animals.
Robert i els seus animals van decidir que tots els pobles del món tingueren càpsula de protecció davant les tempestes i per això anaren fins tots el pobles per a fer-ne fins i tot en feren per als extraterrestres dels altres planetes.
Christian Boscà Navarro 1eso A

2 comentaris: